ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Mar 30

Kontraadmiral-Mitko-PetevБългарските военни моряци най-сърдечно поздравяват

командира на Военноморските сили контраадмирал Митко Петев

по случай рождения му ден!

Уважаеми господин контраадмирал,

В празничния ден изразяваме нашето уважение към всеотдайността и безрезервното себеотдаване в служба на Родината, демонстрирани ежедневно от Вас в усилията успешно да командвате и управлявате нашия „моряшки екипаж”. Командният мостик на Военноморските сили е място, на което могат  да застанат само силни и с непреклонна воля мъже, а Вие винаги, през достойната Ви офицерска кариера досега, доказвате своята решителност и увереността си в достигане на общата ни висока цел – изграждане на боеспособен и отговарящ на съвременните изисквания български военен флот.

Убедени сме, че благодарение на Вашата инициативност, висок професионализъм и заслужен авторитет ще продължите успешно да преодолявате предизвикателствата, стоящи по пътя към реализиране на поставените пред Военноморските сили задачи.

Желаем Ви от все сърце, на Вас и Вашето семейство здраве, щастие и успехи, благополучие, достойна по-нататъшна житейска и професионална реализация и много сили да  следвате с мъжество и достойнство избрания курс. Нека по него Ви подкрепят обичта на близките, верността на приятелите и уважението на колегите!

Попътен вятър и винаги поне седем фута чиста вода под кила по фарватерите към нови житейски и професионални хоризонти!

Честит рожден ден!