Mar 08

УВАЖАЕМИ ДАМИ,

ВОЕННОСЛУЖЕЩИ

И ЦИВИЛНИ СЛУЖИТЕЛИ

ОТ ВОЕННОМОРСКИТЕ СИЛИ!

От името на Командването на Военноморските сили и от свое име, най-сърдечно ви поздравявам по случай Международния ден на жената!

За мен като командир и ръководител на структура, в която заедно с нас мъжете, без изкуствени разделения и въпреки всички наслоени във времето предразсъдъци, служат и работят за постигане на нашата обща цел много жени, изпълняващи с чест и достойнство войнския си и граждански дълг, е привилегия и огромно удоволствие да изразя своите чувства на благодарност и уважение към тяхното личностно и професионално израстване и завидните им достижения.

Със своето нежно, но неотменно и твърдо отстоявано присъствие в натовареното ни с проблеми ежедневие, с благотворното си влияние върху понякога сложните и нееднозначни служебни взаимоотношения, съпътстващи дейността ни, вие привнасяте свежия полъх на женската доброта и силата на майчината отдаденост.

Желая на вас, на вашите семейства и близки добро здраве, благополучие и късмет! Бъдете винаги ведри и усмихнати, посрещайте всяко предизвикателство с увереността на успели и устремени към високи цели жени! Уверено следвайте мечтите си и ги превръщайте в реални свои постижения!

Честит празник!

КОНТРААДМИРАЛ КИРИЛ МИХАЙЛОВ

КОМАНДИР НА ВОЕННОМОРСКИТЕ СИЛИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ