Dec 23

УВАЖАЕМИ АДМИРАЛИ, ОФИЦЕРИ,

ОФИЦЕРСКИ КАНДИДАТИ, МИЧМАНИ, СТАРШИНИ И МАТРОСИ!

ДАМИ И ГОСПОДА ЦИВИЛНИ СЛУЖИТЕЛИ!

В навечерието на очакваните с надежда и упование във всепобеждаващата сила на човешкия дух Рождественски и Новогодишни празници, отправям към всички вас своите най-искрени и сърдечни благопожелания!

От името на Командването на Военноморските сили и от свое име, изразявам нашата благодарност за професионализма, отговорността и инициативността, които демонстрирахте в дейността си през отминаващата година.

Удовлетворението от постигнатите резултати и високите оценки, които получавате при участието си в проведените учения, плавания и тренировки, адекватните и своевременни действия на екипажите и разчетите в сложни и екстремни ситуации, са гаранция, че и занапред Военноморските сили ще са в състояние да изпълняват с достойнство и чест ангажиментите си по осигуряване неприкосновеността на морските ни пространства и безопасността на корабоплаването в отговорните ни зони.

Отправям своята признателност и за значимия принос, който вие,  военнослужещите и цивилните служители от бреговите формирования и от осигуряващите структури във флота влагате в общите ни усилия за достигане на още по-високо ниво на подготовка и в процеса на придобиване на нови способности. Вашата всестранна поддръжка и всеобхватното логистично осигуряване както на рутинната ежедневна дейност, така и на всяка извънредна, допълнително възникнала пред нас задача, несъмнено са един от важните фактори за успешната ни работа.

Пожелавам на вас, на вашите семейства и близки, добро здраве, благополучие, много лични и професионални успехи!

Нека идните дни бъдат мирни и благодатни, нека радост и щастие озаряват домовете ни!

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

ЩАСТЛИВА И МИРНА НОВА 2024 ГОДИНА!

 

КОНТРААДМИРАЛ КИРИЛ МИХАЙЛОВ

КОМАНДИР НА ВОЕННОМОРСКИТЕ СИЛИ