ФЛОТСКИТЕ МУЗИКАНТИ ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА ЗАРАДВАХА ПРЕДКОЛЕДНО ВАРНЕНСКАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ

Dec 20

Снимка 1На 19 декември 2013 г. във Фестивален и конгресен център Варна, пред препълнената с публика зала се проведе благотворителния Коледен концерт на Представителния духов оркестър на Военноморските сили.

Концертът беше с подчертано празнична програма, в която имаше произведения на класически и съвременни автори. С изпълненията си, бурно аплодирани и многократно викани на „бис” на сцената, флотските музиканти за поредна година зарадваха преди Коледа варненската общественост.

В залата присъстваха кметът на град Варна Иван Портних, командирът на ВМС контраадмирал Румен Николов, районните кметове, представители на местната и държавна власт.

Организаторите – Община Варна, Военноморските сили и Фестивален и конгресен център Варна, искрено се надяват, че в навечерието на най-светлия  християнски празник, с музика и добро настроение, до сърцата на хората са достигнали Рождествения дух и Коледна магия, които да съпътстват добрите помисли, благотворителността, вярата в доброто и благословените пожелания за здраве, мир и благополучие през настъпващата 2014 година.

Средствата, събрани от концерта, ще бъдат приведени на фондация „Деца на Българската армия”, която подпомага децата на загиналите при изпълнение на служебния си дълг военнослужещи.