НАГРАЖДАВАНЕ НА ВОЕННОСЛУЖЕЩИ И ЦИВИЛНИ СЛУЖИТЕЛИ ПО СЛУЧАЙ 144-ТА ГОДИШНИНА ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ВОЕННОМОРСКИТЕ СИЛИ

Aug 11

На 11 август 2023 г., по случай Празника на Военноморските сили, със заповеди на областния управител на Област Варна, кмета на Община Варна и командира на Военноморските сили бяха наградени отличили се военнослужещи и цивилни служители.

На церемонията в Адмиралтейството командирът на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов отправи поздравления и благодарност към всички военнослужещи и цивилни служители по случай 144-та годишнина от създаването на флота. От името на Командването и от свое име той изказа дълбока признателност за високата отговорност, с която те изпълняват своите функционални задължения и отговорности.

Контраадмирал Михайлов отбеляза много доброто сътрудничество с общинската и областна администрации, като изрази увереността си, че това ще продължи  и в бъдеще.

В заключение благодари на целия личен състав на флота, като специално се обърна към тези, които и в момента осигуряват безопасността на корабоплаването в българските териториални води и пристанища.

 Областният управител на Област Варна госпожа Андрияна Андреева награди с предметни награди и грамоти военнослужещи и цивилни служители от състава на Военноморските сили, поздрави ги и им пожела успех във високоотговорната им дейност.

 Кметът на Община Варна господин Иван Портних награди с почетни плакети и парични награди военнослужещи и цивилни служители от състава на Военноморските сили и отправи приветствие, като благодари за доброто взаимодействие между двете най-важни институции в град Варна.

 Командирът на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов награди с предметни награди, грамоти и обявяване на благодарност военнослужещи и цивилни служители, постигнали отлични резултати и показали висок професионализъм при изпълнение на служебните си задължения.