ЩАБА НА ВОЕННОМОРСКИТЕ СИЛИ ИЗПРАТИ В ЗАПАСА КАПИТАН I РАНГ КАМЕН КУКУРОВ

Jun 12

На 12 юни 2023 г. се състоя церемония за тържествено изпращане в запаса на капитан I ранг Камен Кукуров началник на Щаба на Военноморските сили.

Да изразят своето уважение към постигнатото през годините на офицерската му служба завидно ниво на личностна и професионална реализация, в Големия салон на Адмиралтейството се събраха военнослужещи и цивилни служители от Щаба на ВМС.

По случай преминаването му в запаса, за високи заслуги към  развитието на Военноморските сили и Българската армия, капитан I ранг Камен Кукуров беше удостоен със заслужени награди – награден знак ,,Свети Георги” II степен от министъра на отбраната, морски кортик от началника на отбраната, адмиралтейска грамота и морски сувенир от командира на ВМС.

В приветствието си контраадмирал Кирил Михайлов засвидетелства благодарността на военните моряци за отдадените от капитан I ранг Кукуров тридесет и шест години доблестна и вярна офицерска служба под знамената. Командирът на ВМС изказа своята и на всички, които са служили и работили с капитан I ранг Кукуров военнослужещи и цивилни служители, увереност в плодотворното осъществяване на бъдещите му лични и професионални начинания.