ПРОВЕДЕ СЕ СБОР НА КОМАНДИРА НА ВОЕННОМОРСКА БАЗА БУРГАС

Mar 31

На 29 и 30 март 2023 година във Военноморска база Бургас се проведе сбор на командира на базата.

В него като гости взеха участие кметът на община Бургас господин Димитър Николов, заместник-областният управител на област Бургас господин Пламен Янев и представители на различни обществени и държавни организации.

Бяха изнесени брифинги от ръководители от Министерство на отбраната, Командването на Военноморските сили, Регионална служба „Военна полиция“, Областна дирекция на МВР, Регионална дирекция „Пожарна  безопасност и защита на населението“, Държавна агенция „Национална сигурност“, Български червен кръст, както и от офицери от Командването на Военноморска база Бургас.

Кметът на община Бургас и заместник – областният управител на Бургаска област представиха информация за актуалните проблеми и бъдещи перспективи за развитие пред общината и областта.

Командирът на Военноморска база Бургас капитан I ранг Петър Петров изрази своята удовлетвореност от ползотворната съвместна дейност между различните структури от региона и Военноморската база, като очерта и насоките за работа през 2023 г. на Командването на базата и подчинените формирования.