Mar 08

УВАЖАЕМИ ДАМИ,

ВОЕННОСЛУЖЕЩИ И ЦИВИЛНИ СЛУЖИТЕЛИ

ОТ ВОЕННОМОРСКИТЕ СИЛИ!

За мен е особено приятно задължение, от името на Командването на Военноморските сили и лично от свое име, да Ви приветствам и да Ви поднеса нашите най-сърдечни поздравления по случай Международния ден на жената!

Този празник е най-подходящият повод да засвидетелстваме още веднъж своето уважение и най-добрите си чувства на благодарност към всички Вас, военнослужещите и цивилните служители от по-добрата, а и несъмнено по-красива и изящна, част от нашия общ флотски екипаж.

Заедно със стриктното изпълнение на преките си задължения за конкретната войнска длъжност или работно място, със своето присъствие и благотворното си влияние, Вие внасяте в понякога грубото ни и натоварено с проблеми ежедневие свежите нотки на женската нежност и майчината доброта.

Желая на Вас, на Вашите семейства и близки добро здраве, благополучие и късмет! Нека ведрина и усмивки изпълват дните Ви, нека предизвикателствата на делника отстъпват пред Вашата устременост, а женската Ви магия продължи да дарява хората около Вас с увереност и дръзновение за нови успехи! 

Честит празник!

КОНТРААДМИРАЛ КИРИЛ МИХАЙЛОВ

КОМАНДИР НА ВОЕННОМОРСКИТЕ СИЛИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ