КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ НА ПРЕДСТАВИТЕЛНИЯ ДУХОВ ОРКЕСТЪР НА ВОЕННОМОРСКИТЕ СИЛИ

Dec 13

На 21 декември 2022 г. от 19:00 часа, в зала 1 на Фестивален и конгресен център Варна, ще се проведе празничен Коледен концерт на Представителния духов оркестър на Военноморските сили, организиран съвместно от Община Варна, Военноморските сили и Фестивален и конгресен център Варна.

Под диригентството на капитан III ранг Мирослав Трифонов ще бъде представена празнична програма, в която са включени произведения на класически и съвременни автори.

Концертът e с вход свободен за всички граждани и гости на Варна. С него организаторите се надяват в навечерието на най-светлия християнски празник, с музика и добро настроение, до сърцата на хората да достигне рождественския дух и коледната магия, които да съпътстват добрите помисли, благотворителността, вярата в доброто и благопожеланията за здраве, мир и благополучие през настъпващата 2023 година.

Каним представителите на медии, желаещи да отразят събитието, да заповядат в 18:45 ч. на 21 декември 2022 г. в зала 1 на Фестивален и конгресен център Варна, като разчитаме на съдействието им за информиране на обществеността и гостите на Варна.