Jul 19

ДО КОМАНДИРА НА ВОЕННОМОРСКИТЕ СИЛИ

КОНТРААДМИРАЛ КИРИЛ МИХАЙЛОВ

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН КОНТРААДМИРАЛ,

Приемете нашите, на адмиралите, офицерите, старшините, матросите и цивилните служители от Военноморските сили, най-сърдечни благопожелания по случай Вашия рожден ден!

Не само ние, военните моряци, а и всички, чиито професионални изяви са свързани с морската идея и индустрия, безкрайно уважават и оценяват по достойнство постигнатото от Вас високо ниво на реализация като командир на военния флот и ръководител на управленския му екип – Командването и Щаба на Военноморските сили.

Заслуженият личен авторитет, изграден от Вас през годините на кариерно израстване, придобитият при изпълнението на отговорни длъжности в национални и международни структури опит, без съмнение са качества, позволяващи Ви умело и ефективно да организирате и мотивирате своите подчинени. В динамичното ни и забързано ежедневие това е важно условие за успешното реализиране на поставените пред Военноморските сили задачи.

Желаем Ви добро здраве, благополучие, неизчерпаема сила и енергия по фарватерите към нови хоризонти! Попътен вятър и седем фута под кила!

Честит рожден ден!