ЧЕСТИТ 8 МАРТ

Mar 08

УВАЖАЕМИ ДАМИ,

ВОЕННОСЛУЖЕЩИ И ЦИВИЛНИ

СЛУЖИТЕЛИ

ОТ ВОЕННОМОРСКИТЕ СИЛИ!

 

За мен е приятно задължение и огромно удоволствие, от името на Командването на Военноморските сили и лично от свое име, да отправя към всички Вас – офицерите, мичманите, старшините, матросите и служителите „с нежни имена“ в редиците на Българския военен флот, нашите най-искрени поздравления по случай Международния ден на жената – 8 март!

На празника отправям своите благопожелания към всички жени, избрали за свое професионално поприще кариерата на военнослужещ от Военноморските сили, както и към тези от тях, които дори без пагон и звание, носят заедно с нас отговорностите на флотската служба.

Изразявам своята благодарност и дълбокото си уважение към достойната Ви служба и отговорното изпълнение на нелеките Ви задължения на работното място. Всеки от нас оценява огромната положителна роля и благотворното влияние, което Вашето нежно присъствие играе при изграждане на един по-ведър и усмихнат климат в нашата, по начало строга и понякога не съвсем ласкава, войскова среда.

Желая на Вас, на Вашите семейства и близки добро здраве, благополучие и късмет! Бъдете винаги ведри и усмихнати, успешно преодолявайте предизвикателствата на ежедневието и не преставайте да дарявате любимите си хора със своята женска магия от непресъхваща любов и красота!

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

КОНТРААДМИРАЛ КИРИЛ МИХАЙЛОВ

КОМАНДИР НА ВОЕННОМОРСКИТЕ СИЛИ

НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ