СМЯНА НА КОМАНДИРА НА ВОЕННОМОРСКА БАЗА ВАРНА

Feb 04

На 4 февруари 2022 г. във Военноморска база Варна се състоя церемония по подписване на акт за сдаване и приемане  на длъжността „Командир на военно формирование 32140“.

На тържеството присъстваха командирът на  Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов,  началникът на Щаба на Военноморските сили капитан І ранг Камен Кукуров, заместник-началникът на Щаба на Военноморските сили по операциите капитан І ранг Ваньо Мусински и командирите  на военни формирования, дислоцирани във Военноморска база Варна.

Беше обявена заповед на министъра на отбраната за освобождаване от длъжност „Командир на военно формирование 32140“ на капитан I ранг Тодор Богданов и назначаване за временно изпълняващ тази длъжност на капитан І ранг Николай Николов, заместник-командир на формированието.

Контраадмирал Михайлов изрази много добрата оценка, която Командването на Военноморските сили дава на капитан I ранг Тодор Богданов за досегашната му служба, както и увереността си, че и в бъдеще той ще продължи да изпълнява своите задължения с висок професионализъм.

От името на личният състав на Военноморска база Варна, капитан І ранг Николай Николов изказа своята признателност и благодарност към предшественика си и му подари почетен плакет и сувенир.