В ПУНКТ ЗА БАЗИРАНЕ ВАРНА СЕ ПРОВЕДЕ ПЪРВЕНСТВО ПО ВОЛЕЙБОЛ ОТ ДЪРЖАВНИЯ ВОЕНЕН ШАМПИОНАТ

Aug 27

В продължение на четири дни от 24 до 27 август 2021 г. осем армейски отбора спориха за призовите места в Държавния военен шампионат по волейбол 2021 г., който се проведе за седми път в спортната зала на Пункт за базиране Варна от състава на Флотилия бойни и спомагателни кораби – ВМС.

Характерно за тези срещи бе, че и тази година се провеждаха без публика, при стриктно спазване на противоепидемичните мерки. Това не попречи да се  проведат много интересни двубои, като на призовите места се класираха:

1 място – отборът на Съвместно командване на специалните операции

2 място – отборът на Сухопътни войски

3 място – отборът на Съвместно командване на силите

Отборите бяха наградени от заместник – командира на  Военноморските сили флотилен адмирал Георги Пенев, който връчи купи, медали и спортни топки на победителите. Полковник Невена Митева държавен експерт в дирекция „Социална политика и политика по военно – патриотично възпитание”, главен ръководител на шампионата изрази благодарност към участниците за проявения дух и спортсменство.

Бяха отличени с награди за най-добър нападател – редник Станислав Величков от СКСО, за най-добър разпределител – редник Денислав Шлишков от СВ, за най-полезен за отбора – редник Марио Семерджиев от СКСО, за спортсменство – капитан II ранг Светломир Димитров от отбора на ВМС и редник Атанас Атанасов от Сухопътни войски.