ИНФОРМАЦИЯ от теста за проверка на общата култура

Aug 12

 

12.08.2021 г. На вниманието на кандидатите по конкурсната процедура за приемане на военна служба във Военноморските сили, списъци на:

• ИЗДЪРЖАЛИ ИЗПИТA ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ФИЗИЧЕСКАТА ГОДНОСТ

• НЕИЗДЪРЖАЛИ ИЗПИТA ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ФИЗИЧЕСКАТА ГОДНОСТ

Индивидуалните резултати от изпитa за проверка на физическата годност, проведен на 11.08.2021 г., можете да проверите в раздел „Проверка на данни за участие в конкурса“.

На неиздържалите изпита, участието в конкурса се прекратява и документите им ще бъдат изпратени в съответните военни окръжия в установените срокове.

 

 

10.08.2021 г. – ИНФОРМАЦИЯ от теста за проверка на общата култура: 

 Кандидатите по Списък № 4, продължаващи конкурсната процедура, следва да се явят до 08:30 часа на 11.08.2021 г. пред паркинг на „Булярд корабостроителна индустрия“ АД –Варна с лична карта, спортен екип и защитна маска за лице, за участие в изпит за определяне на физическата годност.

На кандидатите по другите два списъка се прекратява участието в конкурса и документите им ще бъдат изпратени в съответните военни окръжия в установените срокове.

Проверка за постигнатия резултат на теста за проверка на общата култура, кандидатите ще могат да извършват на 11.08.2021 г. на сайта на ВМС на адрес – http://www.navy.mod.bg – раздел „Новини“ – „Конкурси“, като използват кандидатския си номер и ЕГН.