58 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ЧЕТВЪРТИ ДИВИЗИОН ПАТРУЛНИ КОРАБИ

Jun 04

На 04 юни 2021 г. в пункт за базиране Бургас тържествено беше отбелязана 58-та  годишнина от създаването на четвърти дивизион патрулни кораби.

Командирът на дивизиона капитан І ранг Радко Пенев поздрави  военнослужещите от дивизиона и им благодари за ежедневните усилия и високия професионализъм, проявен при изпълнение на всички поставени през годината задачи.

От   името  на   командира   на   Военноморските    сили  контраадмирал Кирил Михайлов и лично от свое име, командирът на Флотилия бойни и спомагателни  кораби флотилен адмирал Велко Велков изрази своето уважение към професионализма, отговорността и компетентността на военнослужещите от дивизиона, които със своите всеотдайност и ентусиазъм отстояват честта на пагона и пазят любовта към морето и морската професия.

По повод празника флотилен адмирал Велков и капитан І ранг Пенев наградиха военнослужещи за отлично изпълнение на професионалните си задължения и постигнати високи резултати, а със заповед на командира на дивизиона военнослужещи от състава на формированието бяха повишени в следващо военно звание.