Командването на Военноморските сили поздрави жените във флота по случай 8-ми март

Mar 08

Днес, от 10.30 часа, в Щаба на Военноморските сили се състоя традиционната среща на командването на флота с жените – военнослужещи и цивилни служители, от Адмиралтейството и осигуряващите военни формирования.

В приветствието си към дамите, с които заедно служим и работим, командирът на ВМС контраадмирал Кирил Михайлов изрази своята благодарност и признание за достойната им служба и отговорното изпълнение на нелеките задължения на работното място. Поднасяйки на всяка от тях по един малък сувенир, порцеланова брошка, контраадмирал Михайлов подчерта огромната положителна роля и благотворното влияние, което тяхното нежно присъствие играе при изграждане на един по-ведър и усмихнат климат в нашата, по начало строга и нерядко по мъжки груба, войскова среда.

Поздравите и добрите пожелания бяха отправени и към всички жени, избрали за свое професионално поприще кариерата на военнослужещ от Военноморските сили, както и към тези от тях, които дори без пагон и звание, носят заедно с нас отговорностите на флотската служба.