ФЛОТСКИТЕ МУЗИКАНТИ ЗАРАДВАХА ВАРНЕНЦИ С ВЕЛИКОЛЕПЕН ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ

Dec 19

На 19 декември 2019 г., на сцената на Зала 1 на Фестивален и конгресен център, Представителният духов оркестър на Военноморските сили представи за гражданите и гостите на Варна своя празничен коледен благотворителен концерт.

Благодарение на усилията на съорганизаторите – Община Варна, Фестивален и конгресен център и Военноморските сили, зрителите се насладиха на майсторски и вдъхновено изпълнен музикален спектакъл. Произведенията на класическите автори, съчетани със съвременни аранжименти на популярни песни, накараха многобройната публика бурно да аплодира оркестрантите.

Под диригентската палка на капитан-лейтенант Георги Зайранов пред всички присъстващи беше поднесена музикална феерия от разнообразни изпълнения, завладяла безусловно емоциите и чувствата им в навечерието на коледните и новогодишни празници.

Много от присъствалите на концерта откликнаха на призива да бъдат дарени средства за подпомагане децата на загинали при изпълнение на служебния си дълг военнослужещи и цивилни служители. Събраните средства ще бъдат приведени по сметката на фондация „Деца на Българската армия”.