ВЪВ ВОЕННОМОРСКИТЕ СИЛИ СЕ ПРОВЕДОХА БЛАГОТВОРИТЕЛЕНИ КОЛЕДЕНИ БАЗАРИ

Dec 14

Днес, 14 декември 2018 г., в Щаба на Военноморските сили в град Варна се проведе благотворителен коледен базар. Военнослужещи и цивилни служители приготвиха и представиха различни кулинарни специалитети и ръчно изработени сувенири. Базара бе открит от командира на ВМС контраадмирал Митко Петев. Коледари и гайдари от Първа езикова гимназия и Хуманитарната гимназия във Варна поздравиха военните моряци с настъпващите Коледни и новогодишни празници.

Събраната от разпродажбата им сума от 3 300 лева ще бъде приведена по сметката на фондация „Деца на Българската армия” и на деца на военнослужещи от ВМС загинали при изпълнение на служебния си дълг.

 

Също днес в сградата на Военен клуб – гр. Бургас се проведе благотворителен коледен базар. Той се организира от флотилия бойни и спомагателни кораби, съвместно с военните формирования от Бургаски гарнизон и Военен клуб – Бургас.

Събраните средства от благотворителния коледен базар ще бъде приведена по сметката на фондация „Деца на Българската армия” и на деца на военнослужещи от ВМС загинали при изпълнение на служебния си дълг.