СБОР НА КОМАНДИРА НА ВОЕННОМОРСКА БАЗА – ВМС

Mar 15

SBOR NA KOMANDIR 1На 14 и 15 март 2013 година се проведе сбора на командира на военноморска база – ВМС комодор Митко Петев.

Основната тема на сбора беше „Участие и принос на вмб – ВМС в развитие на националните отбранителни способности, защитата на интересите и суверенитета на Р България в националните морски пространства”.

Командирът на военноморската база откри традиционния сбор и изнесе лекция на тема: „Организационно изграждане, приоритети и перспективи на вмб – ВМС. Пред основния команден състав на базата бяха представени доклади и презентации и от началници на отдели в Щаба на командването на ВМС и командири на военни формирования.

Своите виждания за още по-добро развитие на съвместни дейности от общ интерес представиха областният управител на Бургаска област Константин Гребенаров, заместник кметът на община Бургас Лорис Мануелян, директора на Областна Дирекция на  МВР –Бургас комисар Милен Димитров, директора на ТДНС Иван Иванов, заместник кмета на община Созопол Катя Стоянова, представители на Изпълнителна агенция „Морска администрация” и пристанище Бургас.