В ПУНКТ ЗА БАЗИРАНЕ ВАРНА СЕ ПРОВЕДЕ ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР ПОД НАДСЛОВ „ВЕЛИКДЕН ЗА ВСИЧКИ!”

Apr 05

В навечерието на един от най-светлите християнски празници в Пункт за базиране Варна се проведе великденски благотворителен базар под надслов „Великден за всички!”. За втора поредна година в спортната зала на формированието тази кауза обедини военнослужещи и цивилни служители от Варненския гарнизон, представители на местната власт и приятели на Пункт за базиране Варна да бъде оказана подкрепа на децата на техни колеги военнослужещи в неравностойно положение.

На организирания базар присъстваха командира на Военноморските сили контраадмирал Митко Петев, кмета на с. Сушица госпожа Димитранка Калева, заместник–началника на ВВМУ”Н.Й.Вапцаров” капитан І ранг Борис Борисов, директора на Военноморски музей Варна госпожа д-р Мариана Кръстева, директора на ИА”Военни клубове и военнопочивно дело” – Варна господин Живко Костадинов, председателя на Областния комитет на БЧК господин Илко Раев, представители на кмета на район „Младост”. 

Изнесена бе и музикална програма с участието на изпълнители и танцов състав от ВВМУ „Н. Й. Вапцаров”, деца от студио „Палас” с ръководител Краси Янев и колеги военнослужещи.

Съмишлениците на благородната инициатива и скъпите приятели от с. Сушица представиха уникати, кулинарни специалитети и ръчно изработени сувенири. Събраните средства ще бъдат разпределени и преведени по сметките на военнослужещите  родители на десет деца.

Благодарим на всички за проявеното усърдие и добра воля!

Светли празници! Вярвайте в доброто!