Честита Коледа! Попътен вятър и седем фута под кила през Новата 2018 година!

Dec 24

Уважаеми адмирали, офицери, старшини и матроси,

Дами и господа цивилни служители,

От името на командването на Военноморските сили и от свое име, изразявам най-искрена благодарност към всички Вас за всеотдайността, за волята и духа, с които неуморно и упорито работихте през изминалата година, изпълнявайки с достойнство и чест своя войнски и граждански дълг!

Обръщайки поглед назад, ние, българските военни моряци, с удовлетворение и заслужена гордост можем да заявим, че независимо от обективните трудности и неизбежните проблеми, съпътстващи нашата сложна и отговорна дейност, в нито един момент не направихме и стъпка назад или встрани, следвайки неизменно своята цел – съхраняване и обогатяване на славните ни флотски традиции  и достижения, в името на Военноморските сили, за просперитета и благоденствието на Родината.

В навечерието на светлите рождественски и новогодишни празници, приемете моите най-сърдечни благопожелания за здраве, благополучие и късмет на Вас, на Вашите семейства и близки!

Нека идните дни бъдат мирни и благодатни, нека радост и щастие озаряват домовете ни! Бъдете целеустремени и уверено следвайте избрания от Вас път на личностно и професионално развитие!

Попътен вятър и седем фута под кила по фарватерите към нови хоризонти през Новата 2018 година!

 

 

КОНТРААДМИРАЛ МИТКО ПЕТЕВ

КОМАНДИР НА ВОЕННОМОРСКИТЕ СИЛИ

НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ