НАГРАДИХА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В ОБЩОАРМЕЙСКИЯ ШАМПИОНАТ ПО ВОЛЕЙБОЛ

Sep 02

СнимкаВ продължение на четири дни осем армейски отбора спориха за призовите места в Общоармейския шампионат по волейбол, който се проведе в спортната зала на Пункт за базиране Варна.

След динамични полуфинални и финални срещи, първо място в крайното класиране заслужено зае отборът на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров”, следван от отборите на Военновъздушните сили и на Сухопътните войски.

След тях се наредиха отборите на Националния военен университет “Васил Левски”, на Военноморските сили, на военно формирование 34750 – Карлово, на военно формирование 24150 – Стара Загора и на Бригада „Логистика”.

Полковник Венелин Дерибеев – главен ръководител на шампионата, изрази благодарност към участниците за проявения дух и спортсменство.

Командирът на Пункт за базиране Варна капитан I ранг Георги Георгиев благодари на всички участници за доброто представяне, за колегиалността и им пожела до нови срещи във Варна.

Директорът на дирекция „Социална политика” господин Иво Антонов награди  отборите и индивидуалните първенци – редник Васил Катранджиев от отбора на Военновъздушните сили за „Най-добър нападател”, студент Георги Терзиев от отбора на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров” за „Най-добър разпределител” и редник Атанас Атанасов от отбора на военно формирование 34750 – Карлово за „Най-полезен за отбора”.